1. Generel information

Disse vilkår og betingelser er gældende, når du benytter og/eller bestiller varer på POMPdeLUX.dk. Webshoppen POMPdeLUX.dk ejes af POMPdeLUX ApS, CVR nr.: 29622035; Omega 3, Søften, 8382 Hinnerup.


Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen. Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er fremhævet med kursiveret skrift.

Du er altid velkommen til at kontakte Kundeservice, hvis du har spørgsmål til din bestilling:

Tlf.: +45 8678 7871 
Email: maildk@POMPdeLUX.com 
Post: Omega 3, Søften, 8382 Hinnerup, 
Att: Kundeservice.

Kundeservice har åbent for telefonerne 
mandag-torsdag fra kl. 09-16 og 
fredag 09-14.30 
Forventet svartid på emails til kundeservice er ca. 1-2 hverdage.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel over for dig. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den, som fremgår af POMPdeLUX.dk på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling. Hvis du ikke accepterer vilkår og betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på webshoppen.

Når du bestiller varer vil du modtage en bekræftelse på dit køb via email, hvoraf disse vilkår og betingelser ligeledes fremgår. Vi anbefaler, at du gemmer dette dokument.

Du har altid ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer, som er uddybet i afsnittet ”Fortrydelsesret”. Endvidere er dit køb omfattet af Købelovens mangelregler, som du kan læse mere om i afsnittet "Reklamation og fejlleverede varer".

POMPdeLUX.dk er e-mærke certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os. 

E-mærket certificeret webshop - læs mere her.
Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
En nem og gennemskuelig handel
Løbende kontrolleret

2. Bestilling

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

• Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres. 
• Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet.
• Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, fx en betalingsfejl el.lign.

Du kan kun bestille via webshoppen eller via vores Social Shopping.
Vi behandler ikke bestillinger pr. telefon, i emails eller pr. brev. 

Min Side For at handle hos POMPdeLUX skal du oprette dig som kunde. På denne måde kan du følge din bestilling ved at besøge Min Side. 
Samme sted kan du også se dine tidligere bestillinger, og se status på dine nuværende bestillinger.

3. Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, MobilePay, Visa Electron og Mastercard/Eurocard, PayPal og arvato uanset om du handler via webshoppen eller til Social Shopping- og Àbent Hus-arrangementer. Din betaling vil først blive trukket på den valgte betalingstjeneste, når din vare forlader vores lager for at blive leveret.

Betaling med kreditkort
Du kan trygt anvende dit betalingskort hos os. Vores betalingssystem er PCI certificeret en verdensomspændende sikkerhedsstandard, der er udviklet af Visa og Mastercard. Der tages ikke kortgebyr ved betaling med kreditkort på www.pompdelux.dk. Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side af kreditkortets bagside. Kontrolcifrene er nødvendige for at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. 
Vores 3D-Secure system går, at du altid kan føle dig tryg, når du handler hos POMPdeLUX. Systemet er baseret på simple kontrolprocesser, der identificerer dig som unik bruger. Læs mere her.
Bemærk: Hvis du anvender Visa Electron eller MasterCard ved redigeringen, foretages der automatisk endnu en reservation af totalbelø¸bet på din ordre. Reservationen af totalbeløbet på din oprindelige ordre bliver dog straks annulleret af POMPdeLUX. Der kan derimod gå op til 6 uger, får reservationen ophæves af dit pengeinstitut. 

Betaling med MobilePay
På www.pompdelux.dk kan du anvende MobilePay som betalingsmulighed. Der tages ikke gebyr ved betaling med MobilePay. 
Bemærk, at du skal have aktiveret nethandel i din MobilePay app for at kunne handle på www.pompdelux.dk. 
Samtidig skal du bemærke, at det kun er muligt at anvende MobilePay, hvor enten Dankort og/eller VISA er koblet til. 

Afvent valg af betalingsform 
Hvis du har været til et Social Shopping arrangement, hvor der manglede internetforbindelse eller du af anden årsag ikke har haft mulighed for at betale, og Shopping Advisoren har parkeret din ordre på afventer valg af betalingsform, skal ordren betales via Min Side. Dette gøres ved at logge på Min Side, hvor ordren kan hentes frem og betales. Når dette er gjort modtages en ny ordrebekræftelse.

Betaling med arvato faktura
Vi tilbyder fakturabetaling i samarbejde med arvato. Betalingsbetingelserne er 30 dage og et gebyr på 25 DKK vil blive påført din faktura, når du bruger faktura som betalingsmetode. For at kunne betale med faktura skal du være minimum 18 år og have dansk folkeregistereadresse. Det er også et krav, at du bliver godkendt i kreditgodkendelsesprocessen. Fakturaen sendes til dig på e-mail. Ved for sen betaling vil du blive opkrævet et rykkergebyr jvf.rentelovens bestemmelser. POMPdeLUX ApS forbeholder sig ret til, i individuelle sager, at revurdere kreditrating og afvise levering. 

Betaling med arvato delbetaling
arvato giver dig muligheden for at delbetale din faktura, når du har handlet for mere end kr. 500,-. På din faktura fremgår det om det er muligt at delbetale din faktura, og hvordan du logger på www.fakturainfo.dk for at godkende vilkår, samt vælge antal måneder som du vil dele din faktura op i. Delbetaling er en fast afbetaling, hvor du bestemmer hvor mange måneder du ønsker at dele fakturabetalingen op i. Afhængigt af fakturaens beløb, kan du vælge mellem 3, 6 eller 12 måneder. Dit månedtlige beløb er beregnet ud fra fakturaens størrelse, samt hvor mange måneder du ønsker at dele betalingen op i. Beløbet vil være det samme hver måned. 

Delbetaling

Beløb Frist
500,- - 1.500,- 3 md.
1.500,- -3.000,- 6 md.
Over 3.000,- 12 md.

 

Du starter selv en delbetaling, ved at godkende vilkårene på arvato’s kundeportal. Herefter får du den 20. hver måned tilsendt en opkrævning, der skal betales. Der er et administrationsgebyr på kr. 25,-, ved at modtage den månedlige opkrævning, samt en rente på 19,50% p.a.. Udebliver din betaling vil du blive opkrævet et rykkergebyr jvf.rentelovens bestemmelser, og fakturaen vil herefter overgå til Gothia Inkasso, der står for inkassodelen. Der vil i tilfælde af inkasso blive pålagt yderligere gebyrer.
Du har mulighed for 2 betalingsfrie måneder, i en periode på 12 måneder. For at benytte dette skal du have betalt 4 måneder i træk, og derefter kontakt arvatos kundeservice senest to uger før næste forfald.

Pompdelux ApS forbeholder sig ret til, i individuelle sager, at revurdere kreditrating og afvise levering.

For at kunne benytte arvato skal du være fyldt 18 år, bosiddende i Danmark og accepteres af vores kreditcheck. Derfor skal du udfylde din fødselsdato og folkeregisteradresse ved bestilling.
arvato behandler alle dine oplysninger fortroligt jf. persondataloven. Indsamlede oplysninger benyttes til at fuldføre bestillingen, identificere dig, gennemføre kreditcheck samt til intern statistik. Ved at benytte arvato delbetaling giver du arvato ret til at via interne og eksterne databaser at bekræfte identifikation samt kreditværdighed.

Du kan kontakte os på tlf. 7027 2795 eller via e-mail kundeservice@arvato.dkKundeservice har åben mandag til torsdag 08.30 – 16.00 fredag mellem 08.30 – 15.30. Lør-, Søn- og Helligdage lukket.

Nedenfor finder du en oversigt på omkostningerne i forbindelse med delbetaling

 

Afbetalingsvilkår

 

 

 

 

Måneder

3

6

12

 

Opstart

95

95

95

DKK

Advis - månedligt 

25

25

25

DKK

Rykkergebyr

100

100

100

DKK

Inkassovarsel 

100

100

100

DKK

årlig rente

19,50

19,50

19,50

%

ÅOP

ÅOP beregnet udfra et køb på 5 000 DKK via arvato afbetaling i 12 måneder vil være 34,25%, Den totale tilbagebebetaling vil være 5 843,72 DKK.

Betaling med PAYPAL
Vi tilbyder mulighed for at betale med PayPal (DKK 21,- ekspeditionsgebyr). PayPal er en online betalingstjeneste, der giver dig mulighed for at betale sikkert, nemt og hurtigt på online butikker. Dine bank-eller kreditkortoplysninger gemmes kun på PayPal. Derfor bliver de ikke sendt via internettet igen ved hvert online køb. Læs mere om PayPal her.

4. Priser og Levering

På POMPdeLUX.dk er alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger inklusive skatter, moms og afgifter.

Læs mere om leveringsomkostninger under Forsendelse.

Valuta
Priserne på webshoppen varierer alt efter hvilket land din leveringsadresse befinder sig i. Benyt venligst funktionen Change Country i toppen af siden, hvis du ønsker at ændre dit valg af land. Bemærk venligst at ændringen af land kan have indflydelse på pris/valuta og leveringsomkostninger, samt at din ordre kun kan leveres i det land, hvor du er registreret med din adresse. 

Leveringsbetingelser
Varer bestilt på POMPdeLUX.dk leveres kun til adresser i Danmark. Tidspunktet for levering kan variere og informeres særskilt på www.pompdelux.dk. 

Vi leverer til privatadresser, virksomhedsadresser eller Pakkeboks. Der skal kvitteres for varerne ved modtagelse/afhentning. Kvitteringen foretages af dig selv eller øvrige personer på leveringsadressen med bindende virkning for dig. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen.

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice eller til postnord. ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det, læs mere i afsnittet "Reklamation og fejlleverede varer".

Forsendelse
Alle varer sendes som pakkepost med postnord. Du har derfor mulighed for at følge din pakke via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret.
Du kan vælge mellem tre forsendelsesmuligheder: 

Erhvervspakke: Hvis du gerne vil have leveret pakken på din arbejdsplads, vælger du erhvervspakke. Det koster DKK 39,- (dog kun DKK 29,- hvis du køber varerne til et Social Shopping eller Åbent Hus arrangement). Husk at udfylde firmanavn, kontaktperson og firmaadresse i leveringsadressen.

Privatpakke: Hvis du gerne vil have leveret pakken på din privatadresse, koster det DKK 59,- (DKK 49,- hvis du køber varerne til et Social Shopping- eller åbent Hus-arrangement). Hvis du ikke er hjemme, når postbuddet kommer, kan du efterølgende hente pakken på posthuset.

Valgfri udlevering i Pakkeboks: Du kan frit vælge hvor i Danmark du vil hente din pakke. Skal det være Posthus, Postbutik eller den Pakkeboks der er tættest på dit hjem, dit arbejde eller din fritidsinteresse. Det er helt op til dig og du behøver ikke bruge det samme udleveringssted hver gang. Det koster DKK 39,- at få leveret pakker til Pakkeboksen (dog kun DKK 29,- hvis du køber varerne til et Social Shopping- eller åbent Hus-arrangement). Oplys Pakkeboksens nummer og adresse som leveringsadresse og din egen adresse som betalingsadresse.

5. Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere en vare, har du hos POMPdeLUX 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Det betyder, at du inden for 14 dage fra du har fået varen i fysik besiddelse, skal give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Send herefter varen retur hurtigst muligt. Bemærk at du skal sende varen retur senest 14 dage efter, du har givet os besked.

Den letteste måde for dig at give os besked er ved at udfylde retursedlen, som du finder på Min Side. Følg blot vejledningen og vedlæg retursedlen i din returpakke, så behandler vi din returvare hurtigst muligt. Du har også mulighed for at give os besked via standardfortrydelsesformularen (nederst på denne side), hvis du ønsker at fortryde dit køb. 

BEMæRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Tilbagebetaling
Vi tilbagefører altid dine penge til samme betalingsmiddel, som du betalte dine varer med, og senest 14 dage fra den dag, hvor du gav os besked om fortrydelsen. Det kan være, vi tilbageholder beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har sendt bevis for afsendelse af varerne, alt efter hvad der indtræffer først.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Vi anslår værdien ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Du kan vælge at benytte dig af POMPdeLUX forudbetalte returlabel, som kan findes på Min Side. Anvendes denne fratrækkes kun DKK 29,- fra din tilbagebetaling.

BEMæRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Returnering og ombytning
Hvis du ønsker at returnere en vare eller ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen (læs mere under Fortrydelsesret).

I tilfælde af returnering kan du benytte den forudbetalte returlabel, du finder på Min Side. Benyttes denne, modregner vi kun DKK 29,- fra værdien af dine returvarer. I tilfælde af ombytning er returforsendelsen fragtfri, såfremt du benytter vores forudbetalte returlabel, som du finder på Min Side (benyttes en dyrere fragtform refunderer vi kun op til DKK 29,-). Vi sender herefter fragtfrit den størrelse, farve eller vare, du ønsker at ombytte til. Hvis varen er udsolgt, refunderer vi prisen på varen.

Sådan gør du
Postposen, som du modtager dine varer i, er lavet, så du let kan anvende den til at sende varen retur. Med denne mulighed, sparer vi dig for at skulle investere i dyr returemballage – til gavn for både dig og miljøet.

Når du vil returnere eller ombytte en vare, udfylder du blot retursedlen, som du finder på Min Side. Pak varen forsvarligt ind, vedlæg retursedlen og send pakken med varerne retur hurtigst, senest inden for 14 dage. 
Bemærk: Posen afleveres som pakkepost på posthuset eller i en Pakkeboks pakkeautomat.
På Min Side finder du desuden en forudbetalt returlabel. Benyttes denne, modregner vi kun DKK 29,- fra værdien af dine returvarer (ved ombytning er returforsendelsen fragtfri). Bemærk at du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

--------------------------------------------------------------------------------

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Standardfortrydelsesformularen kan du benytte i forbindelse med fortrydelses af et køb. Den hurtigste og nemmeste måde er dog at gå ind på Min Side, som beskrevet under afsnittet ”Fortrydelsesret og Returnering” ovenfor). 

Til: POMPdeLUX ApS, Omega 3, Søften, 8382 Hinnerup, 

Jeg ___________ meddeler herved, at jeg___________ ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min___________ købsaftale om følgende varer ___________ Bestilt den ___________/modtaget den ___________ 

Forbrugerens navn ___________ 
Forbrugerens adresse ___________ 
Forbrugerens underskrift ___________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato ___________

Bemærk: På Min Side kan du udfylde en returseddel, som er den letteste og hurtigste måde for dig at gøre brug af din fortrydelsesret, hvis du ønsker at returnere en vare.

6. Reklamation og fejlleverede varer

Hos POMPdeLUX er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne, og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. 

Selv om vi hos POMPdeLUX har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

Returforsendelsen er naturligvis fragtfri for dig, når du blot benytter vores forudbetalte returlabel, og reklamationen er berettiget (benyttes en dyrere fragtform refunderer vi kun op til DKK 29,-). Vi tilbagebetaler købsprisen, når vi har fået varen retur, medmindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare. 

Sådan gør du
Er en vare beskadiget eller defekt, kan du lave en reklamation. Bemærk venligst, at du bedes kontakte os direkte via reklamationsformularen som du finder under fanen ’REKLAMATION’, så snart du opdager fejlen. På den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på baggrund af dine informationer. Du har også muligheden for at benytte dig af vores returseddel, som du finder på Min Side. Udfyld retursedlen, pak varen forsvarligt ind, og send varerne retur hurtigst muligt, senest inden for 14 dage. Posen afleveres som pakkepost på posthuset eller i en Pakkeboks pakkeautomat. På Min Side finder du en forudbetalt returlabel, som du kan benytte. Denne returforsendelse er naturligvis fragtfri for dig (såfremt reklamationen er berettiget). Bemærk at du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 


Fejlleverede varer
Oplever du at modtage en forkert vare, sender du blot varen retur til os, og vi sender fragtfrit en ny vare til dig. Er varen udsolgt tilbagefører vi det fulde beløb til dig. I tilfælde af fejlleverede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig, og du følger blot samme fremgangsmåde som ved returnering.

7. Andre forhold

Cookies
Ved at benytte POMPdeLUX.dk accepterer du, at vi bruger cookies. Du kan finde mere information omkring Cookies her.

Overdragelse
Vi er berettigede til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen indgået med dig, til tredjemand. Overdragelsen forudsætter, at standarden af den service du modtager ikke forringes. Vi giver dig meddelelse om en eventuel overdragelse. Ved at acceptere disse vilkår samtykker du til en sådan eventuel fremtidig overdragelse. 

Klageadgang
Du har adgang til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt og ikke kan blive enig med vores Kundeservice om en fornuftig løsning på tvisten. Følg linket her for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet. 

Hvis du er bosat i et andet land end Danmark, kan du finde dit nationale forbrugerklagenævn via dette link. 

Lovvalg og værneting
Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse vilkår og betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.