POLITIKK FOR BESKYTTELSE AV PERSONOPPLYSNINGER

POMPdeLUX bestreber seg på å sikre at dine personopplysninger beskyttes når du bruker våre tjenester. Derfor har vi utarbeidet en politikk for hvordan dine personopplysninger behandles og beskyttes. Denne politikken finner anvendelse på enhver behandling vi foretar av dine personopplysninger.

1. Hvilke opplysninger samler vi inn, og når samler vi inn disse?

Vi samler inn personopplysninger om deg i form av navn, adresse og e-post.

Vi kan samle inn disse personopplysninger når du gjør en bestilling på webshoppen, handler på Social Shopping, kontakter vår kundeservice skriftlig, når du booker Social Shopping, bruker appen vår, kommuniserer med oss via e-post og deltar i konkurranser.

2. Hvem har ansvaret for beskyttelsen av dine personopplysninger?

POMPdeLUX ApS er ansvarlig for beskyttelsen av personopplysninger som du gir til oss.

OMPdeLUX NO AS   
c/o Granly Økonomiservice AS
Nordseterveien 14
NO-1176 Oslo

Tlf.nr: +47 2274 2600
E-post: mailno@POMPdeLUX.com

3. Hvor lagres din personopplysninger?

De personopplysningene som vi samler inn om deg lagres i vår kundedatabase, samt i tilknyttede systemer som kontrolleres av POMPdeLUX.

Vi bruker eksterne samarbeidspartnere til både lagring og behandling av dine personopplysninger, men i alle tilfeller er POMPdeLUX ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse av dine opplysninger.

4. Hva vi bruker vi dine personopplysninger til?

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å innfri kjøps- og returavtaler
  • For å overholde gjeldende lovgivning
  • Opprettelse av din personlige konto hos POMPdeLUX
  • Avsendelser av meldinger via sms, e-post og andre online kanaler vedrørende aktuelle bestillinger
  • Kontakt til deg i tilfelle av at vi har bruk for å kommunisere med deg vedrørende din bestilling
  • Besvarelser av dine henvendelser og informasjon om nye eller endrede tjenester
  • Melding til vinnere av konkurranser online
  • Teste og forbedre våre systemer som leverer tjenester

Hvis du har gitt ditt uttrykkelige samtykke, kan vi også bruke dine personopplysninger til følgende formål:

  • Sende markedsføringsmateriell som f.eks. nyhetsbrev, sms og andre elektroniske/digitale kanaler som du selv har påmeldt deg
  • Utsendelse av spørreundersøkelser til deg, og dermed gi deg mulighet for å påvirke vårt utbud og serviceytelser

Vi bruker også dine opplysninger til analyse for å kunne gi deg relevant markedsføringsmateriell og informasjon. Her er et konkret eksempel på denne anvendelsen:

  • Du kjøper en bluse til en jente på 8 år, og melder deg samtidig på vårt e-post nyhetsbrev.
  • En uke senere besøker du hjemmesiden vår via en lenke i nyhetsbrevet vårt.
  • Vår side gjenkjenner deg fordi du har klikket på lenken i nyhetsbrevet vårt, og lagrer informasjonen om deg i en informasjonskapsel på din datamaskin eller smarttelefon.
  • Ved ditt besøk på nettsiden kan vi f.eks. fremheve andre klær til jenter på 8 år, fordi hjemmesiden har lagret informasjon om kjøpet ditt.
  • Neste gang du mottar et nyhetsbrev fra oss, kan det være at vi i nyhetsbrevet har fremhevet noen av de klærne du så på sist du besøkte hjemmesiden vår.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for at vi kan utføre ovennevnte tjenester, eller så lenge loven krever det. Deretter slettes dine personopplysninger.

5. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Dine personopplysninger brukes utelukkende av POMPdeLUX ApS. Vi formidler og selger aldri dine personopplysninger til tredjepart med henblikk på markedsføring utenfor POMPdeLUX ApS. Dine personopplysninger overlates til POMPdeLUX ApS’ partnere som leverer tjenester på POMPdeLUX ApS' vegne og i samsvar med POMPdeLUX ApS’ instruksjoner – og bare til de ovennevnte tjenester. Disse samarbeidspartnere kan f.eks. være speditører i forbindelse med levering av varer, leverandører av online-tjenester eller databehandlingstjenester, identitetskontroll og informasjon om betaling.

6. Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetstiltak for å sikre at våre interne prosedyrer oppfyller våre høye sikkerhetsstandarder. Vi bestreber oss på best mulig måte å beskytte kvaliteten og integriteten av dine personopplysninger.

Vi bruker kun samarbeidspartnere som har implementert samme politikker om beskyttelse av personopplysninger, sikkerhetstiltak og prosedyrer som vi internt har gjort.

7. Hva er dine rettigheter?

Du har, med visse lovbestemte unntak, til enhver tid rett til innsikt i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og til å få disse opplysningene slettet. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om å få dem rettet.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til at vi bruker dine personopplysninger til markedsføringsformål.
Du kan kontakte oss enten via telefon eller skrive til vår kundeservice.

Tlf.nr: +47 2274 2600
E-post: mailno@POMPdeLUX.com

Hvis du ønsker å klage om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post, telefon eller brev. Du kan også ta kontakt med Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

8. Aksept av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på hjemmesiden vår. Du kan lese mer om informasjonskapsler i politikk om informasjonskapsler, som du finner her.

9. Lenker

Vår hjemmeside, app, e-post og andre online-tjenester kan inneholde lenker til andre hjemmesider og tjenester som er utenfor vår kontroll. Vi kan ikke ta ansvar for din integritet eller for innholdet på disse hjemmesidene. Vi tilbyr utelukkende disse lenkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon om spesifikke områder.