PERSONUPPGIFTSPOLICY

Nedan beskrivs hur POMPdeLUX ApS ("POMPdeLUX" eller "vi") använder de personuppgifter du lämnar när du besöker vår webbplats och använder de olika tjänsterna på den.

 1. Insamling av personuppgifter

Du informeras alltid innan vi samlar in några personuppgifter om dig. De personuppgifter vi samlar in kan t.ex. vara namn, e-postadress, hemadress, telefonnummer och liknande identifierande information.

 2. Användning av personuppgifter

Personuppgifter samlas in och används i samband med:

Beställning i vår webbutik:

  • Sändning av orderbekräftelse
  • Sändning av vara
  • Reklamationer
  • Nyttjande av ångerrätt och varuretur

Betalning i samband med beställning i vår webbutik:

  • Betalningsuppgifter i samband med verifiering och betalning
  • Nyttjande av ångerrätt och varuretur

Profil eller användarkonto:

  • Administrering av profil eller användarkonto

Nyhetsbrev:

  • Sändning av nyhetsbrev

VILLKOR FÖR REGISTRERING
När du registrerar dig till POMPdeLUX nyhetsbrev ger du oss tillstånd att skicka dig inspirerande och informativa nyhetsbrev med nyheter, erbjudanden och liknande som rör POMPdeLUX och våra samarbetspartners. Det är gratis att registrera sig till nyhetsbrevet och innebär inga förpliktelser. Du kan när som helst säga upp den här tjänsten. Om du vill avanmäla dig från nyhetsbrevet, klickar du på länken avanmäl i nyhetsbrevet.

När du lämnar personliga upplysningar till POMPdeLUX ApS behandlas dessa konfidentiellt. POMPdeLUX ApS har inte rätt att lämna vidare eller sälja dessa personliga upplysningar till tredje part.

Deltagande i tävlingar eller andra marknadsföringsaktiviteter:

  • Administration och genomförande
  • Val av och kontakt med vinnare
  • Läs alltid de särskilda villkoren för aktuell marknadsföringsaktivitet innan du anmäler ditt deltagande

Marknadsföring, inbjudningar till evenemang etc.

  • Marknadsföring av våra produkter
  • Specialerbjudanden
  • Inbjudningar, information m.m. till evenemang, smygförsäljning m.m.

Observera att ovanstående användning endast sker om du lämnat ditt uttryckliga medgivande, förutsatt att inte lagen tillåter oss att kontakta dig utan att du först samtyckt till detta.

Dina personuppgifter raderas när vi inte längre behöver dem i något av de syften som anges ovan. Uppgifterna kan behandlas och bevaras längre i avidentifierad form.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part. Vid omstrukturering eller fullständig eller partiell försäljning av bolaget, sker eventuell överlämning av personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning för behandling av personuppgifter. 

 3. Cookies

Vi använder cookies på vår webbplats. Läs mer om användningen av cookies i vår cookiepolicy här.

 4. Säkerhet

Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder för att våra interna rutiner garanterat ska leva upp till våra högt ställda säkerhetskrav. Därför är vi mycket måna om att skydda kvaliteten och integriteten för dina personuppgifter. I samband med betalningar på webbplatsen skickas uppgifter krypterade och i enlighet med branschstandard.

 5. Tillgång till dina personuppgifter m.m.

Du har rätt att ta del av de personuppgifter vi använder om dig, dock med vissa lagstadgade undantag. Vidare har du rätt att invända mot insamling och vidare behandling av dina personuppgifter. Du har också rätt att korrigera dina personuppgifter om du anser det nödvändigt.

 6. Länkar till andra webbplatser m.m. 

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser eller integrerade webbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet på andra företags webbplatser eller deras metoder för insamling av personuppgifter. När du besöker andra webbplatser uppmanas du läsa innehavarnas policy för skydd av personuppgifter samt andra relevanta riktlinjer.

 7. Ändring av uppgifter eller avanmälan av tjänster m.m.

Om du vill att vi uppdaterar, ändrar eller raderar personuppgifter som vi registrerat om dig, eller om du inte vill få fler meddelanden från oss, eller om du har frågor kring riktlinjerna ovan, ber vi dig kontakta oss på mailse@pompdelux.com.

 8. Klagomål

Om du vill klaga på behandlingen av dina personuppgifter, ber vi dig kontakta oss på mailse@pompdelux.com. Du kan också skicka ditt klagomål till Datatilsynet
(Dataskyddsmyndigheten), Borgergade 28, 5, DK-1300 Köpenhamn K.